30 Aralık 2013 Pazartesi

Kim Woo Bin'le İlgili En Çok Aranan 5 Anahtar Kelime

Sevilen dizi The Heirs ve mükemmel Friend 2 filmi ile meşgul olan Kim Woo Bin bu aralar çok gündemde. Peki insanlar yıldız ile ilgili en çok neyi merak ediyorlar?

Kim Woo Bin'le ilgili hangi anahtar kelimelerin çıktığını görmek için Kore'nin portal sitelerinde basit bir araştırma yaptık ve işte bulduklarımız. 


27 Aralık 2013 Cuma

25 Aralık 2013 Çarşamba

Kim Woo Bin Aslında Oyuncu Olmayı Hiç Planlamamış Olduğunu Söyledi



Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapmış olan oyuncu geçenlerde, oyunculuğun aslında planının parçası olmadığını söyledi.

23 Aralık 2013 Pazartesi

The Heirs Çifti Park Shin Hye ile Kim Woo Bin Çin'de Uluslararası Popüler Oyuncu Ödülünü Kazandı


Bu yılın oyunculuk sektöründen iki yıldızı, Park Shin Hye ile Kim Woo Bin 2013 Anhui TV Dizi Ödülleri'nde Uluslararası Popüler Kadın Oyuncu ve Erkek Oyuncu ödüllerini kazandılar!

21 Aralık 2013 Cumartesi

Kim Woo Bin'in Aslında Çirkin Olmadığının Kanıtı

Kim Woo Bin bir röportajında "Nasıl çirkin olduğuna şok olduğunu" söyleydiğinde bu kelimelerine tamamıyla karşı çıkıldı. Mütevazi yıldız tarafından yapılan bu iddiaları çürütebiliyoruz çünkü Kim Woo Bin'in yüzü gibi görünmediğini kanıtlayacağız.

Bunun gibi birçoğuna hazır olun.

Lee Min Ho ile Kim Woo Bin'in The Heirs'teki Moda Eşyalarının Satımı Devam Ediyor

Dizi bitmiş olmasına rağmen SBS The Heirs'in iki yıldızı Lee Min Ho ile Kim Woo Bin'in dizideki tarzlarına rağbet sürüyor.

Kim Tan (Lee Min Ho) ve Choi Young Do (Kim Woo Bin) karışık olaylar sonucu birbirine rakip haline gelen ve Cha Eun Sang'ın aşkı için yarışan zıt karakterde iki çocukluk arkadaşıydı.

İkili, karakterlerinin farklılığını yansıtarak birbirleriyle çelişen moda tarzlarını dizi boyunca sergilediler.


Lee Min Ho'nun paltoları ve Kim Woo Bin'in deri ceketiyle spor ayakkabıları, bu ürünleri satmakta olan internet site ve mağazalarında en çok aranan kelimeler oldu.

Kim Woo Bin "Vogue Girl" Çekimi


Kim Woo Bin. Bugünlerde senin yapman gereken büyülediğin hayranlarından bir tepki olarak bir cümle alman(Seni seviyorum.). Bu yılın işlek ve havalı aktörlerinden olan Kim Woo Bin, genç kızların hatta annelerinin bile sürekli aradığı biri. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan aktör, eşsizliği ve onaylanan çekiciliği ile projeleri, filmleri, dizileriyle büyüyor. Kim Woo Bin birçok yeteneği ile büyük bir potansiyele sahip. Sayfanın aşağılarına doğru indikçe onun son oynadığı karakter 'Young Do' hakkında neler söylediğini de okuyabilirsiniz. Woo Bin, Vogue Girl ile fotoğraf çekmi gerçekleştirerek bu aralar neler yaptığını, nasıl şarkı söylemek istediğini de anlattı.

20 Aralık 2013 Cuma

Kim Woo Bin'le İlgili Beş Eğlenceli Gerçek


Kim Woo Bin karizmatik ve ilgi çekici oyunculardan biri olduğuna, bizleri sadece Heirs ile ikna etmiyor. Aynı zamanda kapalı gişe oynayan Friend 2 filminde de oynadı.

19 Aralık 2013 Perşembe

Park Shin Hye, Onu Lee Min Ho ile Kim Woo Bin'in Aşkının Güzel Gösterdiğini Söylüyor.

Park Shin Hye baş döndürücü güzelliğinin sırrını açıkladı.

Park Shin Hye 17 Aralık günü Seul Sinsadong'ta bir basın toplantısı için gazetecilerle buluştu.

Güzelliğinin sırrının sorulması üzerine Shin Hye "Bence Lee Min Ho ve Kim Woo Bin gibi iki erkek tarafından sevildiğim için insanlar güzel olduğumu düşünüyordu." diyerek herkesi güldürdü.

"Gerçekten iyi besleniyorum" diye devam etti oyuncu. "Bu yüzden bazı günler yüzüm ekranda kocaman görünüyor, iyi yiyemediğim diğer günlerse yüzüm daha zayıf görünüyor. Bu durum önceden çok kafama takılırdı ama artık o kadar rahatsız olmuyorum."


Kore'nin doğal güzellerinden biri olarak adlandırılan Park Shin Hye şöyle söyleyerek herkesi şaşırttı. "Önceden estetik ameliyatla burnumun ucunu düzelttirmek istiyordum. Bu durumu uzun bir süre kompleks yapmıştım. Yakın zamanda bir çok insan parmaklarımın çirkin olduğuna dikkat çekince, acaba parmaklarım için hastaneye gitmem gerekir mi diye düşünmeye başladım."

17 Aralık 2013 Salı

Heirs Oyuncuları Favori Sahnelerini Seçtiler.

Heirs'in çekimleri sona yaklaşırken, oyunculara dizideki favori sahneleri soruldu. Verdikleri cevaplar sizi şaşırtabilir.

Lee Min Ho; Tan'ın, annesi Ki Ae'nin elini tutarak Rachel ile Rachel'ın annesinin gözleri önünde gayrimeşru çocuk olduğunu söyleyip gerçek annesini ortaya çıkardığı sahneyi seçti. Tan bunu gölgede yaşayan annesi için yapmıştı ama aynı zamanda Rachel ile nişanı bozup Eun Sang'la beraber olmak istiyordu. Kim Tan'ın o sahnedeki etkileyici cesareti bizleri hem güldürdü hem ağlattı. Sahneyle ilgili Lee Min Ho şöyle söyledi. "12. bölümün senaryosunu aldığımda kalbim küt küt atıyordu. Sahneyi çekerken o üzüntüyü göz ardı edemedim çünkü Tan'in içinde bulunduğu şartları ve yaşadığı duyguları düşününce kalbim sızladı. O sahneyi ömrüm boyunca unutamam."

15 Aralık 2013 Pazar

Kim Woo Bin'in Heirs'teki Mustang Tarzı



The Heirs'te Kim Woo Bin klasik bir kötü çocuk rolünde ve giyim tarzı oynadığı karakteri kusursuz biçimde tamamlıyor.

14 Aralık 2013 Cumartesi

Heirs'in Sona Yaklaşmasıyla Kim Woo Bin İzleyicilere Teşekkür Ediyor.



SBS'in Heirs dizisinin final bölümüne birkaç saat kala, Kim Woo Bin diziyi takip eden bütün izleyicilere teşekkür etti.

13 Aralık 2013 Cuma

Kim Woo Bin, Yoo Yun Suk ve Hyungsik MBC'nin 'Good Day' Programında 2013'ün Yükselen Yıldızları Seçildi!


Pek çok oyuncunun bu sene yıldızı parladı fakat sadece bir kaç tanesi diğerleri arasından sivrildi. MBC'nin Good Day programına göre, bu senenin yükselen yıldızları Kim Woo Bin, Yoo Yun Suk ve Hyungsik üçlüsü oldu!

11 Aralık 2013 Çarşamba

5 Aralık 2013 Perşembe

Kim Woo Bin Oynayabileceği Roller Olduğu İçin Minnettar.

Şu anki dizisinde, dıştan soğuk görünen, içten ise duyguları incinmiş bir mirasçıyı oynayan Kim Woo Bin, oyunculuk üzerine düşüncelerini paylaştı.


Geçenlerde oyuncu, moda dergisi The Celebrity'ye, manken yüzünü öne çıkartarak adeta karizma akan pozlar verdi.

3 Aralık 2013 Salı

Lee Min Ho'ya Karşı Kim Woo Bin: Gucci Ceket Hangisine Daha Çok Yakıştı?


Yakın zamanda Lee Min Ho ile Kim Woo Bin, Gucci'nin Sonbahar/Kış koleksiyonundan fiyatı 3000 Amerikan dolarının üzerinde şık, mavi bir ceketin aynısını giyerken görüntülendi. Aynı ceketi giymiş olmalarına rağmen görünüşleri dikkat çekecek şekilde farklıydı.


Lee Min Ho, Heirs'in 27 kasımda yayınlanan bölümünde üzerinde ceketle göründü. Oyuncu giydiği Gucci ceketi, yüksek yaka bir kazak ve kot pantolonla tamamladı. Bu haliyle gösterişsiz bir görünüm kazanan Lee Min Ho, suratının küçüklüğünü öne çıkardı.

Kim Woo Bin'se The Celebrity dergisinin Aralık sayısında aynı ceketi giyerken görüldü. Aynı ceketi giymiş olmasına rağmen; Woo Bin'in görünüşünün daha erkeksi bir havası vardı. Oyuncu, renkleri karıştırarak kıyafetini gri renkte ince, dar bir boğazlı ve beyaz pantolon giyerek tamamladı. Verdiği pozu ve dik bakışları, erkeksi tarzına katkı sağladı.



Kim Woo Bin ve Lee Min Ho şu an sevilen dizi 'The Heirs'te zıt karakterleri oynuyorlar.
Bu,  iki oyuncunun ilk karşılaştırılışı değil.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız. 


Kaynak: soompi
Çeviri: Lotus

1 Aralık 2013 Pazar

Kim Woo Bin Kameralar Önünde Sıradışı Bir Kötü Çocuk

Oyuncu Kim Woo Bin'in popülerliği son birkaç yılda gitgide arttı ve 2013 onun patlama yaptığı yıl oldu. Woo Bin şimdiye kadar dizilerde, filmlerde oynadı ve pek çok oyunculuk ödülü kazandı. Peki bu günlere nasıl geldi?

Asıl adı Kim Hyun Joong olan Kim Woo Bin 2009'da 20 yaşındayken mankenliğe başladı.  İlerleyen zamanlarda çok kez podyumlarda boy gösterdi ve çıkış yaptığı zamandan beri her sene Seul Moda Haftasında mankenlik yaptı.

Bir yıl modellikten sonra ilk reklamında oynadı, reklam Samsung reklamıydı. Oyunculuk böylece Woo Bin'in 
ilgisini çekti. Oynadığı ilk rol White Christmas dizisindeki Kang Mireu oldu, diğer adıyla Mad Mireu. Dizinin 
reytingleri mini bir drama için düşük olsa da White Christmas kısmen başarılı bir diziydi.

28 Kasım 2013 Perşembe

Kim Woo Bin'in Okul Günleri Nasıldı? "Hiç saygısızlık yapmazdı. Çok çalışmasıyla ünlüydü."


Oyuncu Kim Woo Bin'in okul günleri gün yüzüne çıktı.

SBS nin 26 Kasım'da yayınlanan ‘Good Morning-Entertainment News Live’ programında Kim Woo Bin'in hikayesi ele alındı.

Kim Woo Bin'in dizide küstah bir lise öğrencisini başarılı bir şekilde canlandırması, oyuncuya pek çok hayran kazandırdı. Özellikle 'The Heirs' dizisi ve 'Friend 2' filmi sayesinde, Woo Bin bir yıldıza dönüştü.

Kim Woo Bin okul günlerinde, Heirs'te oynadığı Young Do karakterinden farklı biriydi. Kim Woo Bin'in öğretmeni onun hakkında şunları söyledi. "Arkadaşlarıyla iyi geçinirdi. Kesinlikle kötü bir öğrenci değildi. Erken yaşlarda model olmaya karar vermişti. Bir üniversite gezisine gitti ve sonra çok ders çalıştı."

Öğretmeni ayrıca "Çok çalışmasıyla ünlüydü" dedi.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız 

Kaynak: sangsokjadeul
Çeviri: Lotus

Heirs Ekibi Aralarda Kestirerek Ağır Çalışma Saatlerinin Üstesinden Geliyor !


'Heirs' dizisi, oyuncu kadrosunun yoğun set saatlerinden sonra nasıl ayakta kaldığını kamera arkasından fotoğraflarla gözler önüne serdi. 

Aralarında en fazla dialog olan iki başrol oyuncusu, Lee Min Ho ile Park Shin Hye'nin günde 2-3 saatlik uykuyla ayakta durdukları ortaya çıktı. Kim Woo Bin'se fotoğraflarda, sıradaki sahnesine kadar 5 dakikalık arada dinlenirken görülüyor. Ayrıca Park Shin Hye, Hyungsik'in o uyurken gizlice çektiği, çok tatlı bir fotoğrafını paylaşarak güldürdü.

Dizinin temsilcilerinden birinin yorumu şöyle "Heirs'in oyuncu ekibi, tüm gece yaptıkları çekimlerde, kısacık uykularla ayakta duruyor. Buna rağmen yorgunluklarını hiç belli etmeyip titizlikle çalışmaya devam ediyorlar. Oyuncular hırsla ve sorumluluk duygusuyla kaliteli bir iş çıkarmak için uğraşıyorlar, lütfen onları merakla bekleyin."

Geçen haftaki reytinglerin yüzde 20'yi aşmış olması, kuşkusuz ekibin sıkı çalışmasının karşılığını verdiğini gösteriyor.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Lotus

26 Kasım 2013 Salı

Kim Woo Bin ve Suzy, beraber romantik-komedi filminde mi oynayacak?

Friend filminin yönetmeni Kwak Kyung Taek, Suzy ile Kim Woo Bin'in oynadığı romantik bir film çekmeyi çok istiyor.

Kim Woo Bin 'Friend 2' Filmindeki Sarhoş Sahnesiyle Övgüleri Topluyor !


Kim Woo Bin 'Friend 2' filmindeki sarhoş sahnesiyle övgüleri topluyor.
Friend 2 filminin yapımcı şirketi geçenlerde, Kim Woo Bin'in filmdeki sarhoş sahnesinden fotoğraflar yayınladı.

25 Kasım 2013 Pazartesi

Kim Woo Bin, Yeni, Çekici Bir Playboya Dönüşüyor !


Kim Woo Bin, Hem TV hem de sinema dünyasında varlığını şiddetle hissettirerek bu senenin en çekici oyuncularından biri haline geliyor.

23 Kasım 2013 Cumartesi

Kim Woo Bin 'The Heirs'deki Judo Sahneleri Hakkında Konuştu!


SBS'nin popüler dizisi 'The Heirs'de oynayan Kim Woo Bin, Amerika'da yayınlanan 'COK' adlı Hallyu dergisinin Aralık sayısı için fotoğraf çekimi gerçekleştirdi ve röportaj verdi.

Kim Woo Bin ve Choi Jin Hyuk'un 8 Dayanılmaz Uyandırma Çağrısı !!

( Bu haber Seulki Yu tarafından yazılmış bir derlemenin çevirisidir. Yazılanlar tamamıyla o kişiye aittir.)
'The Heirs'de Kim Tan'ın mı yoksa Young Do'nun mu tarafında olduğunu belirlediniz mi? Sonuçta kahramanları her zaman seçebilirsiniz ama ben genellikle ya hainleri yada alt ana karakterleri seçerim. Bunun nedeni Kore dizilerinin kahramanı olamamam. 'The Heirs'i izlerken Young Do'ya gerçekten sevgi besledim ve Kim Woo Bin'le ilgili her şeye araştırdım. Tan'ın zalim kardeşi Won da ideallerimden biri, bu yüzden Choi Jin Hyuk'un saplantı haline gelmemesi için yardımcı olamam. Bizimkilerin buradaki hallerine bir bakın! Videolar sabah uyandırma servislerinde performans sergileyen Kim Woo Bin ve Choi Jin Hyuk'a ait. Hangisinin daha iyi olduğunu seçemiyorum!

22 Kasım 2013 Cuma

Kim Woo Bin Bir Öğrenci Olarak 5.Sırada!

Kim Woo Bin kötü çocuk imajına rağmen, aslında iyi bir öğrenci olduğunu iddia etti. Aktör, 21 Kasım'da Chungmuro Restaurant'ta düzenlenen yeni filmi 'Friend 2'un basın toplantısını katıldı.

20 Kasım 2013 Çarşamba

Kim Woo Bin Annesinin Çok Tatlı Olduğunu Söyledi

SBS'nin 'The Heirs' dizisinde sert görünümlü ailenin bir parçası olan Kim Woo Bin, ailesine olan sevgisini göstermekten hiç tereddüt etmedi.


14 Kasım'da, Kim Woo Bin yeni filmi 'Friend 2' ile ilgili soruları cevaplamak için SBS Power FM'in Gong Hyung Jin's Cine Town adlı radyo programına konuk oldu.

25 Eylül 2013 Çarşamba

Kim Woo Bin Hediye Verilen Bir Tişörtü Kız Arkadaşına Vermiş

Fanlara göre Kim woo bin hediye verilen bir tişörtü ( 1,000,000 won yaklaşık $929 USD) kız arkadaşına vermiş.

12 Ağustos 2013 Pazartesi

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Kim Woo Bin, "Benle Lee Jong Suk Arasındaki, Aşk Söylentilerini Biliyorum." Dedi!


Aktör Kim Woo Bin yakın olduğu aktör Lee Jong Suk ile arasındaki özel dostlukları hakkında konuştu.
MBC Section TV'de Kim Woo Bin ile olan röportaj sırasında; Kim Woo Bin, "Benle Lee Jong Suk arasındak, aşk söylentilerini biliyorum." diyerek güldü. Daha sonra "Bence dostluk bir tür sevgi." dedi.
Kim Woo Bin'le aynı yaşta olan Lee Jong Suk ile arasında bir rekabet olup olmadığı soruulduğunda ise, dostluklarını göstererek, " Biz hiç rekabet etmedik. Aslında, Jong Suk ve ben birbirimize destekleyici mesajlar bile gönderdik." dedi.

Kim Woo Bin'in röportajı 21 Temmuz'da Section Tv Eğlence Haberleri'nde 3:50'de yayınlanacak.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız

Kaynak: withljongsuk
Türkçe: heaven_zls