21 Aralık 2013 Cumartesi

Kim Woo Bin "Vogue Girl" Çekimi


Kim Woo Bin. Bugünlerde senin yapman gereken büyülediğin hayranlarından bir tepki olarak bir cümle alman(Seni seviyorum.). Bu yılın işlek ve havalı aktörlerinden olan Kim Woo Bin, genç kızların hatta annelerinin bile sürekli aradığı biri. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan aktör, eşsizliği ve onaylanan çekiciliği ile projeleri, filmleri, dizileriyle büyüyor. Kim Woo Bin birçok yeteneği ile büyük bir potansiyele sahip. Sayfanın aşağılarına doğru indikçe onun son oynadığı karakter 'Young Do' hakkında neler söylediğini de okuyabilirsiniz. Woo Bin, Vogue Girl ile fotoğraf çekmi gerçekleştirerek bu aralar neler yaptığını, nasıl şarkı söylemek istediğini de anlattı.

Kim Woo Bin son dizilerinde ve filminde asi karakterleri oynadı ve 'The Heirs'de Young Do, okulda kimsenin varlığını istemediği biriydi. Kaba, öfkeli ve sürekli kızgın olan Young Do aslında arkadaşlarından, etrafından yeterince sevgi alamayan genç bir çocuktu. Young Do'nun ailesi ve kendi ailesi hakkında tartışırken "Young Do'dan farklı benimkiler. Ailemden çok sevgi alarak büyüdüm. Ailemin Kakaotalk sohbet odası vardı ve ben benden üç yıldır uzak olan ablam ile çok yakındım." sözlerini kullandı.


Vogue Girl gelecekte ne denemek istediği hakkında soru sorduğunda ise Woo Bin bu soruyu şu sözleriyle cevapladı; "Nasıl şarkı söylenileceğini öğrenmek istiyorum. Nasıl göründüğümden çok, nasıl dans edileceğini, şarkı söyleneceğini yada nasıl spor yapılacağını çok bilmiyorum."


Vogue Girl ayrıca resmi Facebook hesabından Woo Bin'nin çekim sırasındaki fotoğraflarını da paylaştı. Böylece "Erkek Arkadaş Olarak Kim Woo Bin" çekimi sırasında moda ve kamera ekibinin konseptinin sırrını ortaya çıkardı.


"Young Do, Young Do'yu izliyor."
Çekim sırasında Kim Woo Bin'i 'The Heirs' dizisinin son bölümünü izlerken sırtından da çekti Vogue Girl ekibi. Büyük ihtimal Kim Woo Bin, Young Do'nun son sahnesi, annesiyle buluştuğu sahneyi izliyor orada. O sahnede kim ağlamıştı?

Kaynak: soompi
Çeviri: heaven_zls

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder