11 Aralık 2013 Çarşamba

Kim Woo Bin ve Lee Jong Suk, '2013'ün Parlayan Yıldızları' Anketinde İlk İki Sırayı Aldı.


Yakın arkadaş olan iki oyuncu Kim Woo Bin ve Lee Jong Suk '2013'ün Parlayan Yıldızları' anketinde birinci ve ikinci seçildi.
Kablolu kanal Y-STAR'ın Gunggeumta programı, izleyicilerin 2013'te yıldızı daha da parlayan 10 oyuncuyu seçmesi için sene sonunda bir anket düzenledi. Sonuçlarda; SBS'in The Heirs dizisinde Young Do rolüyle halkın bolca sevgisini ve beğenisini kazanan Kim Woo Bin birinci oldu. SBS'in I Hear Your Voice dizisinden sonra daha da gönülleri fetheden ve School 2013 dizisinde Woo Bin'le başrolü paylaşmış olan arkadaşı Lee Jong Suk, şans eseri ya da değil, ankette ikinci sırayı aldı.

tvN'in Reply 1994 dizisinde oynadığı Trash karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanmaya devam eden Jung Woo üçüncü geldi. Listenin geri kalanında, Sam Hammington, Hyungsik, Shin Dong Yup, Yoo Hee Yeol ve herkesin en sevdiği baba oğul ikilisi Yoon Min Soo ile Yoon Hoo var. 

Anket sonuçları programın 8. bölümünde yayınlanacak.  Halkın neden bu yıldızları seçtiğini öğrenmek istiyorsanız, programı kaçırmayın!

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız

Kaynak: withljongsuk.tumblr
Çeviri: Lotus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder