20 Kasım 2013 Çarşamba

Kim Woo Bin Annesinin Çok Tatlı Olduğunu Söyledi

SBS'nin 'The Heirs' dizisinde sert görünümlü ailenin bir parçası olan Kim Woo Bin, ailesine olan sevgisini göstermekten hiç tereddüt etmedi.


14 Kasım'da, Kim Woo Bin yeni filmi 'Friend 2' ile ilgili soruları cevaplamak için SBS Power FM'in Gong Hyung Jin's Cine Town adlı radyo programına konuk oldu.

Kim Woo bin, programda "Liseden beri model olma hayalimi gerçekleştirmek için çalışıyorum. Ailem bana çok destek verdi. Aslında onların çalışmayı bırakan oğullarını böyle bir şeyde desteklemeleri normal olarak hiç kolay değil ama onlar gerçekten beni destekleyip korudular." dedi. Ayrıca çalışma yerine, ailesinin onun hayalini gerçekleştirmesi için birçok film izlettirdiklerine ve çok kitap okutturduklarını ekledi.


Annesi ile konuşmaya gelince Woo Bin önce biraz duraksadı ve daha sonra "O gerçekten çok güzel. Onu her gördüğümde, ne kadar güzel olduğuna tekrar inanıyorum." dedi.

Görünüşü için ailesine minnettar olduğunu çünkü ailesinin bir tür karışımı (Onlara çok benzediğini, anne ve babasının birleşimi olduğunu kastetmiş.) olduğunu açıkladı. "Yüzümde burnumdan üstünü annemden almışım. Burnumdan aşağısını ise her şeyiyle babamdan almışım." sözleriyle açıklamasını devam ettirdi.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız
Kaynak: mwave.interest.me
Türkçe: heaven_zls

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder