23 Aralık 2013 Pazartesi

The Heirs Çifti Park Shin Hye ile Kim Woo Bin Çin'de Uluslararası Popüler Oyuncu Ödülünü Kazandı


Bu yılın oyunculuk sektöründen iki yıldızı, Park Shin Hye ile Kim Woo Bin 2013 Anhui TV Dizi Ödülleri'nde Uluslararası Popüler Kadın Oyuncu ve Erkek Oyuncu ödüllerini kazandılar!

Anhui TV kanalının ev sahipliği yaptığı etkinlik, 18 Aralık çarşamba günü öğleden sonra Çin Beijing'te düzenlendi. Ödül Töreni başlamadan önce, iki yıldız kırmızı halıda göründükleri dakika, Çinli fanlar tarafından sarıldılar. Hayranlar Heirs'teki favori çiftlerinin küçük bir bakışını yakalamak için, soğuk havaya rağmen 5-6 saat beklediler. Park Shin Hye ve Kim Woo Bin nihayet alana vardıklarında hayranların heyecan dolu tezahüratlarıyla karşılandılar.

Yakışıklı oyuncu göze çarpan siyah bir takım elbise tercih edip görünüşünü de bir papyonla tamamlarken, güzel oyuncu da zarif dantel detayları olan şık siyah bir elbise giymişti. İki oyuncu kıyafet seçimleriyle çift görünümü sergilediler.

Törende Shin Hye ile Woo Bin, Çin'deki popülerliklerini kanıtlayarak Uluslararası Popüler Oyuncu Ödülü'nü kazandılar. Park Shin Hye akıcı çincesiyle kendini tanıttıktan sonra teşekkür etmek için şöyle devam etti "Kore'de popüler olan The Heirs dizisi, Çin'de de bu kadar sevildiği için çok minnettarım. Farklı kültürden insanların, dizinin hikayesine yakınlık gösterip diziyi severek izlemelerinden onur duydum." Kim Woo Bin ise kendini, fanların ona verdiği 'uzun bacak' ismiyle tanıtarak mizah anlayışını ortaya koydu ve şunları söyledi "Kötü çocuk Young Do'yu bu kadar sevdiğiniz için teşekkür ederim. Çinli hayranlara daha iyi bir yönümü göstermek için gelecekte de elimden geleni yapacağım." Ayrıca Park Shin Hye, Kore temsilcisi olarak tek başına sahne aldı ve The Heirs OST'sinden 'Story' şarkısını seslendirip güçlü yeteneğiyle övgü odağı oldu.

Park Shin Hye ile Kim Woo Bin'i tebrik ederiz!


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: soompi - kdramastars
Çeviri: Lotus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder