30 Aralık 2013 Pazartesi

Kim Woo Bin'le İlgili En Çok Aranan 5 Anahtar Kelime

Sevilen dizi The Heirs ve mükemmel Friend 2 filmi ile meşgul olan Kim Woo Bin bu aralar çok gündemde. Peki insanlar yıldız ile ilgili en çok neyi merak ediyorlar?

Kim Woo Bin'le ilgili hangi anahtar kelimelerin çıktığını görmek için Kore'nin portal sitelerinde basit bir araştırma yaptık ve işte bulduklarımız. 



Mustang

Kim Woo Bin'in isminin yanında ilk çıkan şey bu kelime oluyor ve arabalardan bahsetmiyoruz. Mustang, The Heirs'te Kim Woo Bin'in karakteri Young Do'nun pek çok giyim eşyasından biri olan astarlı bombacı cekete deniyor, ingilizceden koreceye direk geçmiş bir kelime.  

Mustang'e ek olarak 'moda', 'ayakkabı' ve 'kaban' kelimeleri de Kim Woo Bin ile ilgili olarak en çok arananlardan. Sektöre manken olarak giriş yapmış hızla yükselen bir tarz ikonu olduğunu düşünürsek, yıldızla alakalı aranan kelimelerin çoğunun, Woo Bin'in kıyafet seçimlerini içermesi mantıklı.

Kızlar onunla çıkmak istiyor ve erkekler de şüphesiz o olmak istiyor. Ve siz arkadaşlar, bu parçalarla Kim Woo Bin'in tarzının benzerini yapabilirsiniz. Tabii başbelası bir motosiklet ve Park Shin Hye bu parçalara dahil değil.



Saç

Sanki Kim Woo Bin'in baştan ayağa mükemmel olduğu konusunda daha fazla kanıta ihtiyaç duyarmışız gibi, yıldızın saçı da internette başka bir gündem konusu.  

Arkaya doğru olsun ya da öne doğru taransın, erkekler Kim Woo Bin'in saç şekline sahip olabilmek için salonlara akın ediyorlar.



Yoo Gi An

Kim Woo Bin, manken Yoo Gi An ile çıktığını onayladığında kalplerimiz kırılmıştı. ve Yoo Gi An'ın ismi çok aranan bir başka kelime olduğundan beri bütün gözler çiftin üzerinde.

Bu ikilinin iyi görünümlü bir çift olduğunu ve Woman Joongang dergisinin 2013 Mayıs sayısından bu fotoğrafta bile aşklarını sergilediklerini kabul ediyoruz. Ayrıca erkek gibi çıkıp gerçeği söyleyen Kim Woo Bin'i destekliyoruz.  



Lee Jong Suk

Yoo Gi An, Kim Woo Bin'in hayatının başrolü olabilir fakat oyuncu Lee Jong Suk, Woo Bin'in diğer yarısı.

Birbirlerinin hayat boyu en iyi dostu olan bu iki oyuncu mankenlik günlerinden beri arkadaşlıklarını sürdürüyorlar ve School 2013 dizisinde de beraber rol aldılar.

Oyuncunun ismini internette aratın, Kim Woo Bin nerdeyse, Lee Jong Suk da yanında. Bu, kaçırmak istemeyeceğiniz bir tek paket teklifi. 




Sabah çağrısı

Sabahları kalkmak en büyük mücadelelerinizden biriyse eğer, Kim Woo Bin hizmetinizde.

'Kim Woo Bin Sabah Çağrısı'nı, www.monkey3.co.kr müzik portal sitesinin Star Morning Call isimli mobil uygulama hizmetinden bulabilirsiniz, bu uygulamayla kullanıcılar en sevdikleri yıldızların sevimli konuşmalarını video şeklinde indirip, alarm olarak kullanabiliyorlar.  

Okul, kötü çocuk ve aegyo olarak indirmeye uygun üç versiyon var, istediğinizi seçin.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Çeviri: Lotus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder