13 Aralık 2013 Cuma

Kim Woo Bin, Yoo Yun Suk ve Hyungsik MBC'nin 'Good Day' Programında 2013'ün Yükselen Yıldızları Seçildi!


Pek çok oyuncunun bu sene yıldızı parladı fakat sadece bir kaç tanesi diğerleri arasından sivrildi. MBC'nin Good Day programına göre, bu senenin yükselen yıldızları Kim Woo Bin, Yoo Yun Suk ve Hyungsik üçlüsü oldu!

Eğlence dünyasında büyük aşamalar katetmesiyle ve sadece görünüşüyle değil oynadığı karaktere bürünüş yeteneğiyle de ilk bahsedilen kişi Kim Woo Bin oldu. Woo Bin en çok, karakteriyle kız fanların hayallerini süslediği hala yayınlanmakta olan Heirs'te ve School 2013 dizisinde gösterdiği kötü çocuk cazibesiyle tanınıyor. Sempatik ve sevimli oyunculuğuyla hangi kadın onun kötü çocuk cazibesine karşı koyabilir ki?

Sırada, Amanda Seyfried'ın yakın zamanda ideal erkeği olduğunu söylediği Yoo Yun Suk var. Hala yayınlanmakta olan dönem dizisi Reply 1994'da hepimizin desteklediği sevilen Chilbong rolünde ve  Gu Family Book dizisinde gösterdiği dikkate değer performansla oyunculuk dünyasında o da inanılmaz ilerleme kaydediyor.

Sonuncu ama yine diğerleri kadar önemli kişi ise Kim Woo Bin'in Heirs'ten rol arkadaşı , erkek grubu ZE:A'den Hyungsik! Hyungsik'in değişik programı 'Real Men' in yanı sıra, Nine ve Heirs dizilerinde görme fırsatı bulduğumuz farklı tarzdaki oyunculuğunu da düşündüğümüzde ; idollükten oyunculuğa geçiş yapanlara gösterilen rağbetin bu sene iyice arttığı gerçeğini kimse inkar edemez.

Listeye giren bu üçlüyü tebrik ederiz!

Şimdi sıra sizde, listeyi yapanlarla aynı fikirde misiniz, yoksa sizin aklınızda başka isimler mi var?

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız

Kaynak: allkpop
Çeviri: Lotus



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder