17 Aralık 2013 Salı

Heirs Oyuncuları Favori Sahnelerini Seçtiler.

Heirs'in çekimleri sona yaklaşırken, oyunculara dizideki favori sahneleri soruldu. Verdikleri cevaplar sizi şaşırtabilir.

Lee Min Ho; Tan'ın, annesi Ki Ae'nin elini tutarak Rachel ile Rachel'ın annesinin gözleri önünde gayrimeşru çocuk olduğunu söyleyip gerçek annesini ortaya çıkardığı sahneyi seçti. Tan bunu gölgede yaşayan annesi için yapmıştı ama aynı zamanda Rachel ile nişanı bozup Eun Sang'la beraber olmak istiyordu. Kim Tan'ın o sahnedeki etkileyici cesareti bizleri hem güldürdü hem ağlattı. Sahneyle ilgili Lee Min Ho şöyle söyledi. "12. bölümün senaryosunu aldığımda kalbim küt küt atıyordu. Sahneyi çekerken o üzüntüyü göz ardı edemedim çünkü Tan'in içinde bulunduğu şartları ve yaşadığı duyguları düşününce kalbim sızladı. O sahneyi ömrüm boyunca unutamam."
"Ben Jeguk Grup'un ikinci oğluyum ve gayrimeşru çocuğum."




Park Shin Hye'nin en sevdiği sahneler Eun Sang'ın annesiyle olan sahnelerdi. Eun Sang'ın Amerika'ya gitmeden önce, annesi ile işvereni arasında geçen konuşma notlarını bulduğu sahne ile Kore'ye döndükten sonra annesi Hee Nam'ın kollarında uzun uzun ağlayıp annesini yalnız bıraktığı için özür dilediği sahne Park Shin Hye'ye en çok dokunan sahneler olmuş. 

"Özür dilerim anne. Başarılı olup geri döneceğim. Sadece bekle."



Shin Hye'nin ikinci favori sahnesi, Tan Eun Sang'a sarılıp onu bırakamayacağını söylediği sırada Eun Sang'ın onun kolları arasından sıyrıldığı sahneydi. Çekmesi oldukça duygu yüklü olan bu sahne de Park Shin Hye'yi gerçekten etkilemiş.
Shin Hye, senaryoyu eline alıp Eun Sang'ın Tan'ı ve annesini bıraktığı sahneleri okur okumaz ağladığını söyledi.

'Benimle konuşma, gelme, yapma...'




Kim Woo Bin dizide, hem kötü bir çocuk hem Eun Sang'ın şövalyesi hem de nihayet Tan'ın arkadaşı. Young Do'nun duygusal olarak ne kadar yaralı olduğu hikayesi şekillendikçe, izleyiciler onun niye böyle biri olduğunu anlayıp onun mutluluğunu istemeye başladılar. Kim Woo Bin favori sahnesi olarak, Young Do'nun, Eun Sang'ın annesinin yaptığı yemekleri yediği sahneyi seçti. Sahnede Young Do ve Hee Nam arasında fazla replik yoksa da Young Do'nun anne elinden çıkmış bir yemeği yiyor olması, Young Do'nun pek çok sahnesi arasından en dokunaklı sahneydi. Kim Woo Bin "O sahne, Young Do'nun acısını ve kederini dolaylı olarak da olsa gösteren bir andı" dedi.

"Çok lezzetli olmuş."



**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız

Kaynak: dramafever
Çeviri: Lotus

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder