28 Ocak 2014 Salı

Kim Woo Bin Yakında M!Countdown'ı Bırakabilir!


Sunucu olarak yeteneğini kanıtlamış olan oyuncu Kim Woo Bin’in M!Countdown programındaki konumunu bırakacağı konuşuluyor. 

Kim Woo Bin’in oyunculuğa odaklanmak için şubatın ilk haftası M!Countdown’ı bırakacağı söylenmişti. Ama beklenildiği gibi oyuncunun ajansı SidusHQ, Kim Woo Bin’in programdan ayrılışıyla ilgili konuşmaların şu an devam ettiğini ve henüz karar verilmiş bir şey olmadığını söyledi.

Kim Woo Bin haftalık müzik programındaki sunuculuk görevine geçen yıl Ağustos ayında başlamış ve güçlü sesi, kararlı sunuculuğu sayesinde M!Countdown’ın yüzü olarak konumunu sağlamlaştırmıştı.

Oyuncu, sevilen SBS dizisi The Heirs’i geçen sene başarıyla bitirdikten sonra şu an sıradaki oyunculuk projesiyle ilgileniyor.

Kaynak: soompi
Çeviri: Middle_Earth


21 Ocak 2014 Salı

Kim Woo Bin 'Park Kyung Lim'in Saat 2 Randevusu'na Katıldı

7 Ocakta Kim Woo Bin, MBC FM4U "Park Kyung Lim'in Saat 2 Randevusu" programına katılıp dinleyenlerle ilginç hikayeler paylaşmıştı. 
O hikayeleri sizler için topladık.



Lee Min Ho, Park Shin Hye ve Choi Jin Hyuk SBS’in “The Heirs” dizisi için şarkı söylerken Kim Woo Bin kendisine gelen şarkı söylemesi teklifini geri çevirdi.
Kim Woo Bin 7 Ocakta MBC FM4U’nun DJ Park Kyung Lim ile saat 2 randevusu programında misafir olarak göründü.


Park Kyung Lim daha önce bir fanmeeting sırasında hayranlarına şarkı söylediğini hatırlayarak Kim Woo Bin’den dinleyiciler için bir şarkı söylemesini istedi.


Oldukça mahcup bir şekilde, “Ben iyi bir şarkıcı değilim. İnsanlar bana şarkı söylemek ya da dans etmek için iki seçenek sunsa, ben şarkı söylemek yerine dans etmeyi tercih ederim. Gerçekten yakın arkadaşlarımın karşısında bile söyleyemem. Bu utanç verici. Gerçekten yalnızken de şarkı söylemiyorum. Sadece eğlenceli bir şekilde (şarkı) mırıldanıyorum.” diyerek yanıtladı.


Park Kyung Lim ona neden oyunculardan bir çoğu “The Heirs” OST albümüne katıldığında onunda katılmadığını sordu.


“Aslında bana da bir şarkı teklifi geldi” dedi Kim Woo Bin. “Ama benim korkunç şarkı söyleyişimin, hikâye akışını ele geçirip onu mahvetmesinden korktum.”


Ama Park Kyung Lim’in ısrarcı ricası üzerine Kim Woo Bin sonunda Yoon Doon Hyun’un Road şarkısını dudaklarını oynatarak söyledi. O sahneyi izlemek isterseniz;



Kim Woo Bin MBC'nin radyo programındayken kız kardeşinden de bahsetti.
Konuyu DJ Park Kyung Lim şu soruyla açtı "Kız kardeşinin zeki olmadığını duydum. Doğru mu?" Kim Woo Bin "Doğru değil, hikayeler biraz abartıldı" dedi.

Sonra DJ kız kardeşinin kendine güvenen biri olarak büyüyüp büyümediğini sordu. Kim Woo Bin şunları söyledi "Güzel yetişiyor ve bağımsızlaşıyor. Gerçekten kendi başına iyi idare ediyor. Benim de sıradan bir abiden farkım yok. En azından kız kardeşime bütün erkeklerin hayvan olduğunu söylüyorum."

Park Kyung Lim daha sonra, Kim Woo Bin'in dizisinden ana karakterler seçerek sordu, "Kardeşinin ne tarz bir erkekle çıkmasını isterdin? Yong Do'yu mu tercih ederdin Kim Tan'ı mı? Myungsoo ile Chanyoung'u da seçebilirsin."

Kim Woo Bin "Minhyuk'un karakteri Chanyoung'u seçerdim" dedi. "Mevzu evleneceği kişi olsa yine Chanyoung'u seçerdim. İnsanın ondan öğrenebileceği çok şey var ve sevimli biri."



Kim Woo Bin The Heirs'teki karakterinin aksine, Park Shin Hye için her hangi bir his beslemediğini itiraf etti. 
Kim Woo Bin katıldığı 'Saat 2 Randevusu' programında "Park Shin Hye dışında Krystal ve Kim Ji Won ile rahattım. En rahat olduğum kişi ise Park Shin Hye'ydi. Shin Hye erkek gibi demiyorum ama yanında çok rahat olduğum bir insan." diyerek itirafta bulundu. "Park Shin Hye her zaman enerji doluydu, sıkı çalışır ve sette etrafındaki insanlarla ilgilenirdi. Onu bir kızdan çok iş arkadaşı olarak görüyordum." diye devam etti oyuncu. "Ama çekim başladığı an gözümde Eun Sang olurdu."


DJ Park Kyung Rim "O zaman çekimlerde sana en çok kız gibi görünen oyuncu kimdi?" diye sordu.

"Bütün bayan oyuncular, set ekibindeki erkekleri mutlu etmişti. Ama aralarında en popüler olan Krystal'di. Onun oyunculuğunu görmek için bir çok set üyesi kalıyordu, ama ben çekim yaparken tuvalete gidiyorlardı" dedi Kim Woo Bin gülerek. 





Kim Woo Bin ideal tipi olarak Krystal'i seçti.
7 Ocakta Kim Woo Bin, MBC FM4U "Park Kyung Lim'in Saat 2 Randevusu" programına katılıp dinleyenlerle ilginç hikayeler paylaştı.


Oyuncuya f(x) üyeleri arasından ideal tipi sorulduğunda, Kim Woo Bin "Krystal" dedi ve "Çünkü diğer üyelerle yakın değilim" diye açıkladı. Daha sonra, hangi kız grubunun comeback'ini merakla beklediği sorulduğunda Kim Woo Bin biraz düşündükten sonra "Girl's Day comeback yapıyor ve ben de onların gösterilerinden birinde sunucu olacağım bu yüzden onlarınkini izlemeyi umuyorum."


Kim woo bin hala annesinden harçlık aldığını itiraf etti.
''Model olduğumdan beri paradan ailem sorumlu olmuştur. Ben hala harçlık alıyorum ve tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.''

DJ, Kim woo bin'e ne kadar harçlık aldığını sorduğunda: ''Belirli bir miktar yok, ben sadece paraya ihtiyacım olduğunda istiyorum. Para isterken kötü hissetmiyorum.''


Daha sonra, yoğun programları nedeniyle çok harcama yapmadığını ekleyerek ''Yaptığım en son kıyafet alışverişinde stilistim sayesinde %40 indirimle satın aldım."


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: mwave.interest.me - allkpop - m.wave - dkpopnews
Çeviri: Middle_Earth - EyeCandy - emyblack

Lee Jong Suk, Kim Woo Bin'le Olan İlişkisini ve Kim Woo Bin'i Kıskandığı Olay Hakkında Konuştu!



Aktör Lee Jong Suk 21 Ocak'ta OSEN tarafından yapılan röportajda dostları hakkında konuştu. Tabiki, ona karşı kıskançlık hissettiğini açıkladığı ünlü arkadaşı Kim Woo Bin de içlerindeydi.

Lee Jong Suk, "Çok derin ilişki kurabildiğim çok insan yok. Hepsinden önce, ünlü olan arkadaşlarımla benim aramda sempatik bir ilişki yok ve bu ünlüler arasından doğru arkadaş edinmeyi zorlaştırıyor çünkü birçok şeyi saklıyorlar. Bunun hakkında yapabileceğim bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum. Ama hala Kim Woo Bin ile çok yakınım. İnsanları birlikte eleştiriyoruz." sözlerini kullandı.

Bu sözlerini ise "Hatta bugün buraya gelirken bile Kim Woo Bin'le Kakao hesaplarımızdan konuşuyorduk. Bugünlerde birçok şey hakkında konuşuyoruz. O Lee Na Young ile reklam filmi çekti. Bunu gerçekten çok kıskandım. En azından onun bir imzasını alamaz mıydı? Ben büyük bir Lee Na Young hayranıyım. Ondan bir dahaki çekimlerinde onun imzasını benim için alacağına dair söz aldım." şeklinde bitirdi.


Kaynak: allkpop
Çeviri: heaven_zls

18 Ocak 2014 Cumartesi

Kim Woo Bin, 'The Heirs' Kadrosuna Nasıl Girdiğinden Bahsetti!!


Oyuncu Kim Woo Bin geçenlerde Aju News ile yaptığı bir röportaj sırasında lise-gençlik dizisi Heirs kadrosuna nasıl girdiğini anlattı.

Kim Woo Bin "Geçmişte pek çok öğrenci rolü oynadım. Heirs de aynı şekilde öğrencileri merkez alan bir hikaye. Ben Lee Min Ho'dan konuyu duyduğumda o zaman format daha farklıydı" dedi.

"Senarist Kim Eun Sook, Türkiye'de yaptığı bir tatilden dönmüştü ve oradayken birden aklına benim geldiğimi anlattı bana. 'Keşke Choi Young Do'yu Kim Woo Bin oynasa' diye düşündüğünü söyledi."

Kim Woo Bin son olarak şunları ekledi "Son sahneyi çektikten sonra senaristle yemeğe çıktık. Birbirimizi görmeyeli biraz olmuştu. Beni övüp iyi iş çıkardığımı söyledi. Ona yanlış bir şey yapmışsam eğer, bana fırça çekmesini söyledim ama o bana iltifat etti bu yüzden çok memnun oldum."

Not: Kim Eun Sook, aynı zamanda Secret Garden ve A Gentleman's Dignity dizilerinin de senaristi. Woo Bin ile A Gentleman's Dignity sayesinde tanışmışlar.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Lotus

Dünya Starı Rain En Çekici Ünlülerden Biri Olan Kim Woo Bin İle Tanıştı!


Enews ile yaptığı son buluşmada Rain, şöyle söyleyerek Kim Woo Bin konusunu açtı "Geçenlerde Kim Woo Bin ile tanıştım ve gerçekten şaşırdım. Nereye gitsem bana uzun olduğumu söylerler ama Kim Woo Bin gerçekten uzundu."

İki yıldız, Mnet M!Countdown'ın 9 Ocaktaki yayını sırasında Rain program sunucusu Kim Woo Bin'in yanında, yaptığı comeback hakkındaki düşüncelerini paylaşırken tanıştı.

"Bende cesur bir ilk izlenim bıraktı" dedi Rain. "Bence o son zamanlarda tanıştığım bütün ünlü arkadaşlar arasından en uzunu. Sanırım artık hayranlarının onu neden bu kadar çok sevdiğini anlıyorum"

Kaynak: mwave.interest.me
Çeviri: Lotus

Kim Woo Bin, Park Hyung Shik'in yakın arkadaşı olduğunu söyledi!


Oyuncu Kim Woo Bin Park Hyung Shik'in yakın arkadaşı olduğunu söyledi.

Kim Woo Bin Mnet M!Countdown'ın 2 Ocakta yayınlanan bölümünde 'en iyi hatırladığı şarkıcı' olarak , Children of Empire olarak da bilinen idol grubu ZE:A'den Park Hyung Shik'i seçti.

M!Countdown'ı sunan Kim Woo Bin şöyle şöyledi "Sunucu sahnesine çıkan bütün şarkıcılar arasında en hoşlandığım anı idol grup ZE:A'den Park Hyung Shik'e ait. Heirs dizisi çekimlerinde ikimiz çok yakınlaştık. Park Hyung Shik yanımdayken harika hissediyorum. İkimiz Binnie ve Shikee denilen bir bölüm bile çektik. Bundan zevk aldım."

Kim Woo Bin daha sonra "Sevgimi gösteriş şeklim olarak düşün bunu. Böyle yapmaya devam edeceğim" dedi.

Kaynak: sangsokjadeul.wordpress
Çeviri: Lotus

12 Ocak 2014 Pazar

Kim Woo Bin'in The Star Röportajı






Merhaba, The STAR izleyicileri, ben Kim Woo Bin. Sizi yeniden görmek güzel.

S1: Beraber oynadığın erkek yıldızlarla aranda harika bir kimya var gibi görünüyor. 'İki Mirasçıya Ne Oldu?'yu izledin mi? (Kim Tan ve Young Do hakkındaki fan yapımı videodan bahsediyor.)

C1: Hmm.. İzlediğimde çok şaşırdım. Video hakkında söylentiler duydum sonra izledim, (videonun) düzenlenişi çok iyi. Şaşkına döndüm ama izlerken zevk aldım. Yapan kişiye çok teşekkür ederim.

S2: Lee Minho, Park Hyungsik, Lee Jongsuk suya düşse? 

C2: Öncelikle, Jongsuk No Breathing'i çekerken yüzmeyi öğrenmişti, yani bence zaten iyi yüzebiliyordur. Hyungsik de öyle, askerdeyken yüzme bölümündeydi, değil mi? Minho hyung'a gelirsek, (Lee Minho'nun yüzme bilip bilmediğini) Öğrenebilmiş değilim. Bu yüzden onu seçerdim.

S3: Senaryonun kenarını koparma alışkanlığın var, bunu neden yapıyorsun?

A3: Çıkış yaptığımda, bir sürü kıdemli oyuncunun öyle yaptığını görmüştüm ben de onları takip ettim. Bitirdiğim sahneyi senaryodan yırtıyorum,  böylece çektiğim sahneyi aklımda tutabiliyorum. Yapması çok eğlenceli bir şey aynı zamanda, eğer bütün sayfalar koparılmışsa, o zaman hepsini çekmişim demek oluyor. Bu yüzden senaryomu yırtmaya devam ediyorum, yönetmen bunun çok basit bir alışkanlık olduğunu söylese bile. Hala yapıyorum. Yani sonuçta benim kendi senaryom, yırtmayı seviyorum bu yüzden böyle devam edeceğim.

S4: The Heirs'te Young Do ramen yemeyi çok seviyor gibi görünüyor, senin kişisel tercihin olduğu için mi?

C4: Rameni seviyorum ama (Young Do'nun ramen yemeyi seviyor olması) tabii ki benim kişisel tercihim olduğu için değil. School 2013'i çektiğim zamanki gibi. Jongsuk ve ben ramen reklam filmi için anlaşma yapmaya çalışıyorduk, ama hiç arayan olmadı. Düşününce gerçekten acınası bir durum. Açık yüreklilikle kendimizi hala buna hazırlıyoruz, yani lütfen, bizi arayın. Rameni gerçekten seviyorum.

S5: Hangisini tercih edersin, Friend 2'daki vücudunu mu yoksa The Heirs'tekini mi?

C5: Ben şahsen daha büyük vücutları seviyorum, öyle bir vücut istiyorum. O yüzden Friend 2'daki halimi daha çok seviyorum. Şu an dizi bittiği için, egzersiz yapıp vücudumu daha iyi bir şekle sokmak istiyorum, çünkü çok kilo kaybettim.

S6: Yakın zamanda yeni bir eve taşındın, kendine ait bir evin olmasını sevdin mi? Kimler sana yeni eve taşındığın için hediye getirdi, ne tür hediyeler aldın? Hediye olarak istediğin bir şey var mı, onu da merak ediyoruz.

C6: Taşınmam daha çok yeni olduğu için, hala alışamadım. Bana özellikle yeni ev hediyesi getiren kimse yok bence. Yeni evime daha arkadaşlarımı da davet edemedim. Evi düzenleyip hazırladığımda arkadaşlarımı ve tanıdıklarımı çağırıp yeni eve taşınma partisi düzenleyeceğim. Belki o zaman ihtiyacım olan ev hediyelerini alırım. (Şaka yaparak) Senin gelmeni gerçekten istiyorum, ama elin boş gelme.

S7: Woo Bin oppa! İmza gününde öğrencilere "Çok ders çalışmalısın ve makyaj yapma!" dedin. Bunu neden söyledin?

C7: Tabii ki öğrencilere bunu söylememin bir sebebi var. İmza günlerinde, hayranlarla yakın olarak buluşabiliyorum (yakın bir mesafede) yani bence bu onlar için güzel bir anı olabilir. O koşullarda, bir oyuncu ile fanlarının buluşması gibi değil de hayranlarıma sanki onların mahallelerinden bir oppaymışım gibi rahat duygularla yaklaşmak istiyorum. Bu yüzden ilk imza günümden beri bunu söylüyorum. Aslında bunu yapmak biraz zor ver utandırıcı ama kasıtlı olarak yaptım ve hatta resmi olmayan konuşma şeklini kullandım onlarla konuşurken. Artık bu konuda daha iyiyim. Ayrıca, bazen düşünüyorum, okul yıllarımda biraz daha çok çalışsaydım, belki şu an daha çok şey biliyor olur ve bunu iyi anlamda kullanırdım. Yani evet, lütfen bunu bir mahalle oppası duygusuyla söylediğimi anlayın.

S8: Dizi bittiği için biraz üzgün hisseden  Friend 2 ve The Heirs izleyicilerine lütfen aegyo dolu bir mesaj yolla! 

C8: Benden böyle şeyler isterken neye üzülüyorsun? Başka bir projede tekrar görünmeyecek değilim ya!  O zaman bir kapanış mesajı yapayım mı?

Kapanış mesajı:

The Star izleyicileri, The Heirs'i izlemekten keyif aldınız mı? Ben de aldım, dizi çekiminden zevk alabilmemi sağlayan herkes sayesinde. Beceriksiz Young Do karakteri sayesinde, böyle harika bir destek ve sevgi kazanacağımı düşünmemiştim bile. Bunun için gerçekten minnettarım. Şu andan itibaren,  bana uygun bir proje seçmek için çok çalışıyor olacağım, böylece hepinizle daha iyi bir şekilde ve daha iyi bir yapımda buluşabilirim. Umarım iyi bir yılsonu tatili geçirirsiniz ve umarım harika bir yeni yıl yaşarsınız. Lütfen soğuğa dikkat edin, hep sağlıklı ve mutlu olun. Teşekkür ederim. Annyong!

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Çeviri: Middle Earth

4 Ocak 2014 Cumartesi

[02.01.14] M!Countdown - Kim Woo Bin ve G-Dragon Telefon Konuşması

Bir G-Dragon hayranı olan Kim Woo Bin telefonda onun sesini duyarsa ne olur?? İşte bu sorunun cevabını Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz;

3 Ocak 2014 Cuma

Kim Woo Bin Heirs Kamera Arkası Deneyimlerini Paylaştı



Selam sisterlar~ Ben Kim Woo Bin.

Heirs'in son bölümünü izlediniz mi? Tan ve Eun Sang mutlu olduğu için yalnızdım, annem döndüğü için mutluydum ve Myung Soo orduya yazıldığı için de sıkılmıştım.

M! Countdown Sunucusu Kim Woo Bin Sandra Park'a 90 Derece Eğildi? "Gerçekten Hayranıyım."



Oyuncu Kim Woo Bin M!Countdown müzik programında sunucu olmayı kabul ettiğinde, 'bir idol hayranına dönüştüğünü' itiraf etmişti.

The Star ile yaptığı son bir röportajında Kim Woo Bin "M!Countdown sunucusu olunca idollerle arkadaş oldum. Bekleme odasına uzaklıkla kıyaslarsak, sahneyle sunucu koltukları arasında fazla mesafe yok " dedi. "Im Chang Jun sunbae ile gerçekten yakınlaştık."

Kim Woo Bin şöyle devam etti,  "İdollerle yakınlaşırken ilk adımı benim atmam biraz kaba olur gibi geldi. Ama bence yeni çıkış yapmış idollerle kıyaslarsak, kıdemli idollerle yakınlaşmak daha zor. Bu yüzden uzun süredir idol olanlarla arkadaş olmak biraz güç, yenilerle daha kolay. Ayrıca idol müziği dinlediğim için, gerçekten idol hayranına dönüştüm. Şarkılarını dinledikten sonra onları selamlayıp onlarla konuşmak harika." dedi tedbirli bir şekilde.

2 Ocak 2014 Perşembe

Lee Min Ho, Kim Woo Bin'in Olgun Bir Arkadaş Olduğunu Söyledi

Lee Min Ho, The Heirs'te Kim Woo Bin ile çalışmasından bahsetti.

Aşk için herşeyi bir kenara atan 18 yaşında bir lise öğrencisini canlandıran Lee Min Ho, dizide rakibi ve arkadaşını oynayan Kim Woo Bin hakkında konuştu.

Newsen ile yaptığı yeni bir röportajda, Lee Min Ho "İlk dört bölüm çekimler için Amerika'daydım. Beşinci bölümü çekmek için Kore'ye döndüm ve Kim Woo Bin'le ilk kez o zaman tanıştım."

"Kim Woo Bin'le ilk sahne çekişimizde ondan gelen enerjiyi hissedebiliyordum" diye devam etti oyuncu. "Onun gibi bir oyuncu bu dizide olacaksa eğer, muhtemelen senaryoda bir aşk üçgeni olur diye tahmin etmiştim ve doğru tahmin etmişim."


Dizinin popülerliği arttıkça basının da dikkati bu iki erkek oyuncuya çekmesiyle, bir sürü hayran Kim Woo Bin'in fanları ve Lee Min Ho'nun fanları diye bölünmeye başlamıştı.

Kim Woo Bin ile aranda hiç rekabet hissettin mi diye sorulunca, Lee Min Ho şöyle cevapladı "Bence Kim Woo Bin, oyunculuk hakkındaki pek çok şeyi merak edip öğrenmek isteyen bir aşamada. Bu yüzden bana çekimler sırasında bir sürü soru sordu. Diziyi çekerken bir çok ciddi sohbet yaptık. Min Hyuk ve Hyung Sik'i donsenglerim olarak görürken, belki de bu yüzden Kim Woo Bin'i donseng (daha genç kişi) değil de daha çok olgun bir arkadaş gibi görüyorum."

1 Ocak 2014 Çarşamba

2013 SBS Dizi Ödülleri'nin Kazananları



Bir hayli beklenen 2013 SBS Dizi Ödülleri, en parlak kadın ve erkek oyuncuları, yazarları, yapımcıları ve sizlere bu sene en iyi SBS dizilerini sunmak için çok çalışan dizi kadrolarını onurlandırdı.
That Winter The Wind Blows, I Hear Your Voice, Master's Sun ve The Heirs gibi arka arkaya popüler yapımlarla, bu sene SBS dizileri için iyi bir yıl oldu. Dizilerin senaryoları ve oyuncu ekibi, hem genç hem yaşlı geniş fan kitlelerine ulaştı. Sevilen dizi çok olunca, ödüller için rekabet de çetin oldu.