28 Kasım 2013 Perşembe

Kim Woo Bin'in Okul Günleri Nasıldı? "Hiç saygısızlık yapmazdı. Çok çalışmasıyla ünlüydü."


Oyuncu Kim Woo Bin'in okul günleri gün yüzüne çıktı.

SBS nin 26 Kasım'da yayınlanan ‘Good Morning-Entertainment News Live’ programında Kim Woo Bin'in hikayesi ele alındı.

Kim Woo Bin'in dizide küstah bir lise öğrencisini başarılı bir şekilde canlandırması, oyuncuya pek çok hayran kazandırdı. Özellikle 'The Heirs' dizisi ve 'Friend 2' filmi sayesinde, Woo Bin bir yıldıza dönüştü.

Kim Woo Bin okul günlerinde, Heirs'te oynadığı Young Do karakterinden farklı biriydi. Kim Woo Bin'in öğretmeni onun hakkında şunları söyledi. "Arkadaşlarıyla iyi geçinirdi. Kesinlikle kötü bir öğrenci değildi. Erken yaşlarda model olmaya karar vermişti. Bir üniversite gezisine gitti ve sonra çok ders çalıştı."

Öğretmeni ayrıca "Çok çalışmasıyla ünlüydü" dedi.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız 

Kaynak: sangsokjadeul
Çeviri: Lotus

Heirs Ekibi Aralarda Kestirerek Ağır Çalışma Saatlerinin Üstesinden Geliyor !


'Heirs' dizisi, oyuncu kadrosunun yoğun set saatlerinden sonra nasıl ayakta kaldığını kamera arkasından fotoğraflarla gözler önüne serdi. 

Aralarında en fazla dialog olan iki başrol oyuncusu, Lee Min Ho ile Park Shin Hye'nin günde 2-3 saatlik uykuyla ayakta durdukları ortaya çıktı. Kim Woo Bin'se fotoğraflarda, sıradaki sahnesine kadar 5 dakikalık arada dinlenirken görülüyor. Ayrıca Park Shin Hye, Hyungsik'in o uyurken gizlice çektiği, çok tatlı bir fotoğrafını paylaşarak güldürdü.

Dizinin temsilcilerinden birinin yorumu şöyle "Heirs'in oyuncu ekibi, tüm gece yaptıkları çekimlerde, kısacık uykularla ayakta duruyor. Buna rağmen yorgunluklarını hiç belli etmeyip titizlikle çalışmaya devam ediyorlar. Oyuncular hırsla ve sorumluluk duygusuyla kaliteli bir iş çıkarmak için uğraşıyorlar, lütfen onları merakla bekleyin."

Geçen haftaki reytinglerin yüzde 20'yi aşmış olması, kuşkusuz ekibin sıkı çalışmasının karşılığını verdiğini gösteriyor.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Lotus

26 Kasım 2013 Salı

Kim Woo Bin ve Suzy, beraber romantik-komedi filminde mi oynayacak?

Friend filminin yönetmeni Kwak Kyung Taek, Suzy ile Kim Woo Bin'in oynadığı romantik bir film çekmeyi çok istiyor.

Kim Woo Bin 'Friend 2' Filmindeki Sarhoş Sahnesiyle Övgüleri Topluyor !


Kim Woo Bin 'Friend 2' filmindeki sarhoş sahnesiyle övgüleri topluyor.
Friend 2 filminin yapımcı şirketi geçenlerde, Kim Woo Bin'in filmdeki sarhoş sahnesinden fotoğraflar yayınladı.

25 Kasım 2013 Pazartesi

Kim Woo Bin, Yeni, Çekici Bir Playboya Dönüşüyor !


Kim Woo Bin, Hem TV hem de sinema dünyasında varlığını şiddetle hissettirerek bu senenin en çekici oyuncularından biri haline geliyor.

23 Kasım 2013 Cumartesi

Kim Woo Bin 'The Heirs'deki Judo Sahneleri Hakkında Konuştu!


SBS'nin popüler dizisi 'The Heirs'de oynayan Kim Woo Bin, Amerika'da yayınlanan 'COK' adlı Hallyu dergisinin Aralık sayısı için fotoğraf çekimi gerçekleştirdi ve röportaj verdi.

Kim Woo Bin ve Choi Jin Hyuk'un 8 Dayanılmaz Uyandırma Çağrısı !!

( Bu haber Seulki Yu tarafından yazılmış bir derlemenin çevirisidir. Yazılanlar tamamıyla o kişiye aittir.)
'The Heirs'de Kim Tan'ın mı yoksa Young Do'nun mu tarafında olduğunu belirlediniz mi? Sonuçta kahramanları her zaman seçebilirsiniz ama ben genellikle ya hainleri yada alt ana karakterleri seçerim. Bunun nedeni Kore dizilerinin kahramanı olamamam. 'The Heirs'i izlerken Young Do'ya gerçekten sevgi besledim ve Kim Woo Bin'le ilgili her şeye araştırdım. Tan'ın zalim kardeşi Won da ideallerimden biri, bu yüzden Choi Jin Hyuk'un saplantı haline gelmemesi için yardımcı olamam. Bizimkilerin buradaki hallerine bir bakın! Videolar sabah uyandırma servislerinde performans sergileyen Kim Woo Bin ve Choi Jin Hyuk'a ait. Hangisinin daha iyi olduğunu seçemiyorum!

22 Kasım 2013 Cuma

Kim Woo Bin Bir Öğrenci Olarak 5.Sırada!

Kim Woo Bin kötü çocuk imajına rağmen, aslında iyi bir öğrenci olduğunu iddia etti. Aktör, 21 Kasım'da Chungmuro Restaurant'ta düzenlenen yeni filmi 'Friend 2'un basın toplantısını katıldı.

20 Kasım 2013 Çarşamba

Kim Woo Bin Annesinin Çok Tatlı Olduğunu Söyledi

SBS'nin 'The Heirs' dizisinde sert görünümlü ailenin bir parçası olan Kim Woo Bin, ailesine olan sevgisini göstermekten hiç tereddüt etmedi.


14 Kasım'da, Kim Woo Bin yeni filmi 'Friend 2' ile ilgili soruları cevaplamak için SBS Power FM'in Gong Hyung Jin's Cine Town adlı radyo programına konuk oldu.