13 Mart 2014 Perşembe

''Running Man'' Rain ve Kim Woo Bin Yarışması



Running Man'e konuk olan şarkıcı Rain ve oyuncu Kim Woo Bin Avustralya'daki özel bölümde yarıştılar. Rain ve Kim Woo Bin bu özel Avustralya bölümüyle SBS kanalının popüler eğlence programı olan 'I like Sundays-Running Man' ile karşımıza çıktılar.

Hem Rain hem de Kim Woo Bin, bu yarışı kazanmak için büyük gayret gösterdiler ve bütün görevleri özenle tamamladılar. Yarışma esnasında, Rain takıma ihanet eden Lee Kwang Soo' dan öcünü aldı ve Kim Woo Bin de izleyicilerin ve hayranlarının ilgisini çekmek için komiklikler yaptı. Rain, iyi İngilizcesi ve Avustralyalıların yardımıyla görevleri kolaylıkla yerine getirdi. Daha sonra Rain, Running Man üyelerinden Lee Kwang Soo ile eşleşti.Son olarak Kim Woo Bin şöyle dedi:''Eğlence programları televizyondan kolay gözüküyor. Running Man sayesinde karakterim hakkında daha çok şey öğreniyorum.''

Kim Woo Bin, yarışma esnasında suya girip hazine dolu kutuyu bulduktan sonra ip uçlarının ve yönlendirmelerin içinde yazılı olduğu cam şişeyi kaçırmak gibi hatalar da yapmadı değil.


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: kdramastars
Çeviri: dream*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder