17 Ekim 2014 Cuma

    KİM WOO BİN İTALYAN KOZMETİK MARKASI
 "BOTTEGA VERDE" İÇİN RESMİ MODEL OLUYOR





*Yükselen model-aktör Kim Woo Bin popüler İtalyan kozmetik markası Bottega Verde için resmi model olmuştur.
*Bottega Verde yakında Güney Kore'de ilk mağazasını açacak haberleri ile marka model-aktör Kim Woo Bin'in şirket için resmi model olduğunu duyurdu.
*Bottega Verde 15'inden itibaren "Resmen sözleşmeli model haline gelerek bir yıllılığına Kim Woo Bin'in tv reklamlarına ,fotoğraf çekimlerine başlayacak hatta kampanya etkinliklerine katılacak."dedi. 
*Kim Woo Bin kariyerini arttırıcı dramalar olan KBS "School 2013",SBS "The Heirs" ve onun ilk büyük sinema filmi "Friend 2" ile bilinmektedir.
*Bottega Verde ayrıca "Onun pürüzsüz fakat şiddetli karizmatik yüz özelliklerinin arkasında gizli olan saflıktan dolayı Kim Woo Bin'i seçtik.20-30 yaşları arasındaki birçok kadın Kim Woo Bin'in saflığını kabul ediyor ve onu favori ünlülerinden biri olarak görüyorlar.Bu yüzden iyi sonuçlar alacağımızı hissediyorum." dedi.
*Bottega Verde 23'ü diğer ülkelerde olmak üzere 200'ü aşkın mağazası vardır.Güney Kore'de yakında bunlardan biri olacak.

*çeviri etş*

*kaynak: blog.koreaboo

17 Eylül 2014 Çarşamba


KİM WOO BİN'İN YENİ DİZİSİ "LOVE CELL"





*Kim Woo Bin yakında yayınlanacak olan Love Cell dizisinde rol alacak.

*Jang Hyuk, Kim Woo Bin, Kim Yoo Jung, 4Minute'ten Nam Ji Hyun, Park Sun Ho ve Baek Sung Hyun yaklaşan dizi Dating DNA'nın (Love Cell) yıldızları olacaklar.
*Love Cell dizisinin senaryosu Temmuz 2010-Mart 2012 tarihleri arasında Naver sitesinde aynı isimle yayınlanan webtoon serisine dayanıyor.
*Park Sun Ho, 9 yıldır kimseyle çıkmayan ve kendi sınırlarının dışına çıkmak isteyen işsiz Ma Dae Choong karakterini oynayacak.
*Jang Hyuk, Ma Dae Choong'un dövüş sanatlarında usta komşu abi rolünü oynarken Kim Woo Bin "Randevular Tanrısı" karakterini canlandıracak.
*Kim Yoo Jung, Ma Dae Choong'a randevular hakkında A'dan Z'ye her şeyi öğreten aşk danışmanı Ne Bi'yi oynayacak.
*Bu drama 4Minute'ten Nam Ji Hyun'un canlandırdığı top star Seo Rin karakteri ile işsiz Ma Dae Choong karakteri arasındaki romantizmi konu alıyor.Ayrıca Baek Sung Hyun şarkı sözü yazmak ve şarkı söylemek konusunda Allah vergisi bir yeteneğe sahip idol Chung Ji Won karakterini canlandıracak.Ve bu karakter Ma Dae Choong ile Seo Rin'in aşkını kazanma konusunda yarış halinde olacaklar.


*Dizinin 13 Ekim'de yayınlanması planlanıyor.*

*http://mwave.interest.me sitesi ve www.allkpop.com sitesindeki haberlerden çevrilmiştir.
*çeviri etş*

24 Nisan 2014 Perşembe

Kim Woo Bin, Honey Lee'ye Erkek Arkadaşıyla İlgili Takılıyor



Kim Woo Bin ve Honey Lee kardeş gibi olan ilişkileriyle dikkat çektiler.
İki ünlü isim yeni ve lezzetli bir noodle tarifi için 4 nisanda yayınlanan MBC'nin ''Four Sons And One Daughter'' isimli şovunda bir araya geldi.
Yemeklerini yapmak için her şeyi önceden hazırlayan diğer ''kardeşler'' den farklı olarak Kim Woo Bin önceden malzemeleri satın alamadı ve böylece susam yağı,bal ve diğer önemli maddeleri Honey Lee'den ödünç aldı.
İkili yemeği hazırlarken arkadaşça sohbet ettiler ve Honey Lee ''Bu biraz çelişkili gelebilir ama diyette olduğum zamanlarda bile çok sık yemek yaparım.'' dedi. Bunu duyan Kim Woo Bin ''Kime yemek yaptığını merak ediyorum,'' diyerek ünlü sevgilisi Yoon Kye Sang hakkında ona takılmadan edemedi.
Honey Lee gülerek ''Bildiğine eminim,'' dedi ve ikisi arasındaki yakın bağı gösterdi.
*Yoon Kye Sang ve Honey Lee ilişki dedikodularını geçen senenin şubat ayında doğrulayıp ilişkilerini resmileştirmişlerdi.


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: soompi
Çeviri: aysberg

5 Nisan 2014 Cumartesi

Park Shin Hye'nin Video Mesajı

Kim Woo Bin'in Şangay'daki hayran buluşmasına Park Shin Hye'nin göndermiş olduğu video mesajı :)



3 Nisan 2014 Perşembe

Kim Woo Bin, Twenty'de Oynamayı Düşünüyor


Yakışıklı aktörümüz Kim Woo Bin, yönetmen Lee Byeong-Heon'un yeni filmi ''Twenty''de oynamayı düşünüyor..

Ancak filmin ve drama çekimlerinin programı çakışıyor.

''Twenty'' filmi, 20 yaşındaki bir gencin büyüme hikayesini ve aşkını konu alıyor.

Sidus HQ bu konu üzerine tartıştıklarını açıkladı.
Bu arada, Kim Woo Bin ''The Technicians'' adlı film çekimlerine devam ediyor ve ayın 5'inde Tayland'daki hayran buluşmasına doğru yola çıkacak.



**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak:hancinema
Çeviri: dream


1 Nisan 2014 Salı

Four Sons and One Daughter'da 'Gerçek' Kim Woo Bin Su Yüzüne Çıkıyor






Programın 28 Marttaki bölümünde Kim Woo Bin aile üyeleri ile birlikte ''Çoban çantası'' isimli bitkiyi akşam yemeği için toplamaya gidiyorlar.Kim Jae Won, Kim Woo Bin'e çoban çantasını bilip bilmediğini sordu ve bu kulağa garip gelen bitki aktörümüzün kafasını biraz karıştırmıştı 
Tam bu sırada annemiz olaya dahil oldu ve çoban çantasının nasıl toplanmasını gerektiğini öğretti.

Ayrıca bu bölüme Kim Woo Bin ve annesinin çift dansı renk kattı.


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: soompi
Çeviri: dream




Kim Woo Bin MBC'nin Four Guys One Girl Programına Neden Katıldığın Açıkladı



Kim Woo Bin, MBC'nin ''Four Guys One Girl'' adlı programına neden katıldığını açıklıyor..

Popüler aktör Kim Woo Bin, ''Four Guys One Girl'' adlı programa katılmasının nedenlerini 28 Martta yayınlanan bölümde anlattı.Kim Woo Bin, 12 bölüm boyunca ailenin en genç üyesi rolündeydi.

Aktörümüz katılma nedenini şöyle açıkladı:''Kim Woo Bin'in gerçek yönünü bu program ile daha iyi göstereceğimi hissediyorum.''

Ve şöyle devam etti:''Programda ebeveynlerimin, kardeşlerimin ve benim birlikte çalıştığımızı görmek çok hoş..''


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: dream

30 Mart 2014 Pazar

Park Shin Hye'nin İdeal Erkek Tipi Kim Woo Bin mi?




Oyuncu Park Shin Hye, ideal erkek tipini paylaştı.

Park Shin Hye, MBC eğlence haber programı 'Section TV Entertainment'ta şöyle söyledi "Samimi olan ve benim haberim olmadan benimle ilgilenen kişilerden hoşlanırım.  Kim Woo Bin'in The Heirs'teki karakteri Choi Young Do, ideal erkek tipime en yakın kişi. "

*Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: kdramastars
Çeviri: Middle_Earth

Kim Woo Bin İmza Günü Etkinliği Boyunca Şirin bir Bebek Tuttu


Kim Woo Bin imza gününde ama..." başlığı altında Kim Woo Bin'in bir bebek dinazor tuttuğu fotoğrafları yayınlandı.  27 martta, Kim Woo Bin bir moda markası için imza günü etkinliği düzenlemişti, orada sevimli bir dinazor kostümü giymiş şirin bir bebekle karşılaştı. Kim Woo Bin bebeği gördüğüne çok sevinmiş görünüyordu ve bebeği hayranlara imza verirken de tutmak istedi.

İnternet kullanıcılarının yorumları şöyle oldu, "Kim görse Kim Woo Bin'in kendi çocuğu sanır", "Bebeği çok sabit tutuyor gibi", "Ona içi doldurulmuş bir oyuncak dinazor verdiklerini sandım ama bebekmiş", "Bir sonraki yapımında, bir babayı ya da bir amcayı oynamaya çalış"

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: kpopstarz
Çeviri: Middle_Earth

28 Mart 2014 Cuma

Kim Woo Bin, Ko Chang Seok ve Im Joo-hwan ile Birlikte Sin Seung Hwan da The Technicians'da Olacak



Kadrosuna Kim Woo Bin, Sin Goo, Lee Hyun Woo gibi isimlerin dahil olduğu The Technicians filminde Sin Seung Hwan da yer alacak.
Oyuncu Sin Seung Hwan, The Technicians filminde oynayacak.
The Technicians, bir liman bölgesine yerleşmiş olan bir kasa hırsızı ile bir hackerın da aralarında olduğu ülkenin en iyi teknik suçlularını konu alan bir suç filmi.
Sin Seung Hwan, filmde baş dedektif rolünde olup teknisyenlerle ilgili bir vakayı araştırıyor.
Sin Seung Hwan daha önce "Inspiring Generation", "The Secret of Birth", "Ad Genius Lee Tae-baek" dizilerinde ve "Catch Me", "The Traffickers" gibi filmlerde oynamıştı. Oyuncu, komik karakterlerden kötü adamlara kadar çeşitli rollere girdi.
Kaynak: hancinema
Not: Haberde belirtilmemiş ama ben söyleyeyim ^^ Filmde kasa hırsızı rolünü Kim Woo Bin, hacker rolünü ise Lee Hyun Woo oynayacak.
Çeviri: Middle_Earth

27 Mart 2014 Perşembe

Hyung Sik, "Lee Min Ho ile Kim Woo Bin, komik ve eğlenceli"


Hyungsik, The Heirs'in kamera arkasında neler olduğundan bahsetti.
MBC radyosu "Sin Dong Yup's Sim Sim Tapa", ZE:A'den Hyung Sik'i ve Jewelry'den Yewon'u konuk etti.
Park Hyungsik'e The Heirs dizisi çekimlerinin nasıl geçtiği soruldu, Hyungsik "Hepimiz yakın yaşlarda olduğumuz için eğlenceliydi" dedi.
"Lee Min Ho ve Kim Woo Bin başı çekiyordu, dışarıdan sessiz görünüyor olabilirler ama aslında çok konuşkan ve eğlenceliler."

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız

Kaynak:hancinema
Çeviri: Middle_Earth


25 Mart 2014 Salı

Kim Woo Bin Tayvan Gazetelerine Üç Gün Boyunca Egemen Oldu



Kim Woo Bin Asya'yı kasıp kavuruyor!

Sidus HQ martın 20sinde Kim Woo Bin'in United Daily News, Liberty Times, China Times ve Apple Daily dahil Tayvan'ın en ünlü gazetelerinde 3 gün boyunca ön sayfada olduğunu rapor etti.

Tayvan gazeteleri oyuncunun Tayvan'daki muazzam popülerliğini kanıtlayarak, 14 marttan 16 marta kadar üç gün boyunca Kim Woo Bin'in ilk Tayvan hayran buluşmasından bahsetti.

Kim Woo Bin Taoyuan havalimanına indiği andan itibaren 800den fazla hayran ve basın tarafından sicak bir şekilde karşılandı.

Tayvan'ın en büyük gazetelerinden United Daily News onun için "Asya'nın erkek tanrısı" bile dedi. Diğer makalelerde de Woo Bin'in hayranlara ve basına karşı sıcak ve arkadaş canlısı tavrından bahsettiler.

Kim Woo Bin hayran buluşmasında memnuniyetini şarkı söylemek ve hayranlara sarılmak gibi bir çok eğlenceli aktiviteyle gösterdi.

Bu sırada Kim Woo Bin'in Şangay ve Tayland gibi ülkelerde de hayran buluşması olacak. Sonrasında yeni filmi "The Technicians" (Teknisyenler) 'i çekmeye gidecek.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: soompi
Çeviri: aysberg

23 Mart 2014 Pazar

Kim Woo Bin, ''Four Sons & One Daughter'' Adlı Programın Konuğu



''Four Sons & One Daughter'' adlı programın gelecek haftaki konuğu aktör Kim Woo Bin olacak.
Kim Woo Bin, programa ailenin en genç çocuğu rolünde katılacak.

Kim Woo Bin sürprizini trenin giriş kapısında yapacak ancak bu sürpriz programın erkek oyuncularını biraz hayal kırıklığına uğratırken, Kim Woo Bin' i büyük bir heyecanla: ''Omo, Merhaba'' şeklinde karşılayan Honey Lee' yi oldukça mutlu ediyor.

Kim Woo Bin, ''Heirs'' adlı dizisindeki imajıyla hala çekiciliğini sürdürüyor, aktörümüz bu kez de ailenin en genç ve tatlı çocuğu rolünün üstesinden gelmek için elinden gelenin en iyisini yapacak
  ^^ 



**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: kpopstarz
Çeviri: dream*

22 Mart 2014 Cumartesi

Kim Woo Bin, Olimpiyat Madalyası Sahibi Shim Suk Hee'ye Bir Yemek ile Desteği İçin Teşekkür Etti




Soçi'de 3 madalya kazanmış olan Olimpiyat kısa mesafe yıldızı Shim Suk Hee, ideal tipi oyuncu Kim Woo Bin'le buluşma fırsatı yakalayarak kız hayran dileğini gerçekleştirdi!

İkilinin buluştuğuna dair haberler etrafta dolaşınca, oyuncunun ajansı SidusHQ açıklamada bulundu "Shim Suk Hee röportajlarında devamlı olarak Kim Woo Bin'in fanı olduğundan ve ideal tipinin Woo Bin olduğundan bahsediyordu. Kim Woo Bin bunu duyduğuna memnun oldu ve Olimpiyatlar bittiğinde de birlikte yemek yemek için Shim Suk Hee ile bizzat irtibata geçti."

Söylenene göre, ikili beraber akşam yemeği yiyip neşeli bir sohbetin tadını çıkardı ve buluşmalarını arkadaşça, hatta iletişimi koparmamak için birbirlerine telefon numaralarını vererek bitirdi.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Middle_Earth





21 Mart 2014 Cuma

Kim Woo Bin ve Lee Kwang Soo görevleri arasında Rain'in 'LA Song' adlı şarkısına kısa müzik videosu çekti. Kim Woo Bin koyun gibi Kwang Soo'nun hareketlerini takip etti ama Lee Kwang Soo'nun özgüven dolu hareketleri Kim Woo Bin'e o kadar fazla geldi ki videoyu tamamlayamadı. İşte o video :)


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: soompi
Çeviri: saadetgr

Kim Woo Bin Tayvan'da Hayranlarıyla Buluştu



Aktör Kim Woo Bin 15 martta 3 bin kişiyi aşan hayran kitlesiyle gerçekleşen Tayvan Hayran Buluşmasında heyecanlı bir gün geçirdi. Woo Bin sahneye Lee Juck - It's Fortunate şarkısını söyleyerek çıktı.
Sonrasında kendini çince tanıttı ve onu ülkelerinde ağırlayan hayranlarına teşekkür etti. Soru cevaplamaya sıra geldiğinde bütün hayranlarının sorularını içtenlikle cevapladı ve dizilerde, filmlerde farklı karakterleri oynaması hakkında düşüncelerini ve duygularını dile getirdi. 3 saatlik buluşmanın sonu yaklaşırken çince yazdığı bir mektubu okudu ve ''Ne kadar eksiklerim olsa da bana gösterdiğiniz sevgi için çok teşekkür ederim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sizi seviyorum ve teşekkürler!'' dedi. Kim Woo Bin Asya turuna 29 martta Shangai-Çin ve nisan ayında Tayland'a gitmek üzere devam edecek.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: kdramastars
Çeviri: aysberg

17 Mart 2014 Pazartesi

Kim Woo Bin, ''Sieg'' in İlkbahar-Yaz Koleksiyonunun Çekici Bilim Adamı :)


Dikkat! Kim Woo Bin, çekici bilim adamı tarzıyla bir moda markası olan Sieg'in ilkbahar yaz kataloğunda..

Fotoğraf çekimlerinin bu dönemki konsepti, Sieg bilim akademisi olarak adlandırılıyor ve Kim Woo Bin sizin kalplerinizi fethedecek nazik bilim adamı rolünde! :)

Bir model olarak Kim Woo Bin, bir çok poz verdi ve enerjisini,yeteneğini çok iyi gösterdi. Çekimlerde harika vücuduna özellikle de uzun bacaklarına uygun takımlar giydi.

Çeşitli sınıf dekorları, kalın gözlükleri ile bu çekici bilim adamı (inek öğrenci) konseptini çok iyi yansıttı.





**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: soompi
Çeviri: dream**

13 Mart 2014 Perşembe

''Running Man'' Rain ve Kim Woo Bin Yarışması



Running Man'e konuk olan şarkıcı Rain ve oyuncu Kim Woo Bin Avustralya'daki özel bölümde yarıştılar. Rain ve Kim Woo Bin bu özel Avustralya bölümüyle SBS kanalının popüler eğlence programı olan 'I like Sundays-Running Man' ile karşımıza çıktılar.

Hem Rain hem de Kim Woo Bin, bu yarışı kazanmak için büyük gayret gösterdiler ve bütün görevleri özenle tamamladılar. Yarışma esnasında, Rain takıma ihanet eden Lee Kwang Soo' dan öcünü aldı ve Kim Woo Bin de izleyicilerin ve hayranlarının ilgisini çekmek için komiklikler yaptı. Rain, iyi İngilizcesi ve Avustralyalıların yardımıyla görevleri kolaylıkla yerine getirdi. Daha sonra Rain, Running Man üyelerinden Lee Kwang Soo ile eşleşti.Son olarak Kim Woo Bin şöyle dedi:''Eğlence programları televizyondan kolay gözüküyor. Running Man sayesinde karakterim hakkında daha çok şey öğreniyorum.''

Kim Woo Bin, yarışma esnasında suya girip hazine dolu kutuyu bulduktan sonra ip uçlarının ve yönlendirmelerin içinde yazılı olduğu cam şişeyi kaçırmak gibi hatalar da yapmadı değil.


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: kdramastars
Çeviri: dream*

11 Mart 2014 Salı

Kim Woo Bin'in Asya Hayran Buluşma Turu Biletleri Yok Satıyor





Kim Woo Bin'in Asya turu başarıyla devam ediyor.

Kim Woo Bin, ilk Asya turunu yani Asya'daki ilk hayran buluşmasını geçen ay Hong Kong'da yaptı ve gerçekten bütün Asya'dan çok güzel tepkiler aldı.

Tayvan'daki hayran buluşması için ayrılan 1.500 bilet 5 dakika içinde tükendi, bu yoğun istek üzerine de Kim Woo Bin hayranları için ekstra bir gösteri planladı ve bu gösterinin de biletleri 5 dakika da tükendi .
Ek olarak, 5 Nisan'daki Tayland hayran buluşmasının biletleri de 15 dakika içinde satıldı. Yine Taylandlı hayranlar için planlanan ekstra gösterinin 5.000 adet biletinin tükenmesine 9 dakika yetti.

SidusHQ'dan bir temsilcinin yaptığı açıklama şöyle: '' Hayranlarımızın Kim Woo Bin'e verdiği bu büyük destek için derin minnettarlık içindeyiz, gösterilerimizin en iyi olması için elimizden geleni yapacağız ve umuyoruz ki hayranlarımız da bizden bu güzel desteğini eksik etmeyecek.''

Ve bu arada Kim Woo Bin 15 Mart'ta Tayvan'da, 29 Mart'ta Şangay'da ve 15 Nisan'da Tayland'da olacak.



**Sitemizden yaz çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: sg.entertainment.yahoo
Çeviri: dream*

3 Mart 2014 Pazartesi

Running Man'in Gelecek Haftaki Avustralya Bölümünün Fragmanında Rain ile Kim Woo Bin Rol Alıyor



Sonunda geldi! Running Man, Kim Woo Bin ile Rain'i içeren Avustralya özel bölümünü yayınlayacak. Bu hafta yayınlanan bölümün sonunda, Avustralya bölümünün fragmanı gösterildi ve gelecek haftaya olan heyecan ve beklenti daha da arttı.

Bölümde "Avustralya Maceraları" başlığıyla Running Man üyeleri, Avustralya'nın farklı bölgelerine seyahat ediyor olacaklar, mesela Altın Sahil'e ve Melbourne'e. Tüple dalmadan helikoptere binmeye kadar çeşitli spor ve aktivitelerin keyfine varacaklar gibi görünüyor.

Üyelere Avustralya çekimlerinin 4 gece 5 gün süreceği söylendi ve Running Man üyeleri, çeşitli yerlerde ve durumlarda hayranlara yakalandılar, mesela zürafa kostümü içinde. Fakat bu farklı oyun bu haftaki bölümde yayınlanmayacak, zürafa oyununu 'Avustralya Maceraları'nın bundan iki hafta sonra yayınlanacak olan 2. kısmında izleyebileceğiz.


Fragmanı buradan izleyebilirsiniz;




**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı çıkarmayınız.

Kaynak: soompi
Çeviri: Middle_Earth

Kim Woo Bin, CN Blue'dan Lee Jong Hyun Kendisi İçin Şarkı Söyleyince Aşık Olmuş

CNBlue'dan Lee Jong Hyun yağmurda şarkı söyleyerek Kim Woo Bin'in gönlünü aldı.

CNBlue'nun 2 Mart'ta yayınlanan 'Can't Stop' gösterisinde Kim woo bin: ''CNBlue sahnede parladığı zaman performansın içine sürükleniyorum.''dedi. ''A Gentleman's Dignity'nin çekimlerinin son gününde yağmur başladı. Bu yüzden mola verdik, Jong Hyun gitar çalmaya başladı ve gözlerimin içine baktı ve ben ona aşık oldum'' diye belirtti.



**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

 
Kaynak: mwave.interest.me
Çeviri: emyblack

1 Mart 2014 Cumartesi

CNBLUE'dan Lee Jonghyun, Kim Woo Bin ile Yeniden Çalışmak İstediğini Söyledi


CNBLUE 28 Şubatta KBS’in radyo programı ‘Jo Jong Chi and Ha Rim’s 2 O’Clock’a katıldı ve bazı soruları cevapladı.

DJ Jo Jung Chi ‘Beraber oyunculuk yapmak istediğiniz bir oyuncu var mı?’ diye sordu. Jonghyun, “Grubumun üyelerini seviyorum ama bence (onlarla beraber rol almak) tuhaf olurdu, birbirimizle çok sık görüştüğümüz için. Kim Woo Bin ile yeniden bir araya gelmek isterim. Grubumun üyelerinden sonra en çok sevdiğim kişi o.” şeklinde cevap verdi.

İkili daha önce; Jonghyun’un Colin karakterini, Kim Woo Bin’in de Kim Dong Hyup’u canlandırmış olduğu popüler SBS dizisi A Gentleman’s Dignity’de beraber rol almıştı. 


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Middle_Earth

27 Şubat 2014 Perşembe

Kim Woo Bin'in Weibo Hesabı 1 Milyon Takipçiyi Geçti!



Kim Woo Bin, sosyal ağ dünyasında bir dönüm noktasına ulaşan sıradaki ünlü oldu. Şu an Weibo takipçileri 1 milyonu geçmiş durumda.

21 Şubatta, Kim Woo Bin Weibo üzerinden bütün takipçilerine teşekkür etti "Bütün Weibo fanlarım! Sonunda, 1 milyondan fazla Weibo fanım oldu! O kadar onur duydum ve o kadar mutluyum ki ne yapacağımı bilmiyorum! ^^ Her birinizi gerçekten sevdiğimi ve her birinize karşı gerçekten minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Sevginizi size geri ödemek için, daha da çalışkan bir Kim Woo Bin olacağım. Bir kere daha teşekkür ederim!!" dedi ve bu resmi yükledi.

Weibo: Twitter, facebook benzeri bir sosyal medya platformu. 


Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Middle_Earth

21 Şubat 2014 Cuma

Rain ile Kim Woo Bin Running Man'e Katılacaklarını Doğruladılar. Lee Jong Suk'un Katılıp Katılmayacağı Durumuna Bağlı.



Rain ile Kim Woo Bin'in Running Man'in Avustralya özel bölümünde konuk olacakları doğrulandı. Aynı şekilde konuk oyuncu olarak belirlenmiş olan Lee Jong Suk'un ise domuz gribi yüzünden hasta düşmesi sebebiyle katılıp katılmayacağı belli değil.

Rain'in ajansı Cube DC temsilcisi şöyle belirtti "Rain, Running Man'in setine gitmek için bu hafta yola çıkmaya hazırlandı ve ekip temsilcilerinden dün (18 şubat) yola çıkması için istek geldi."

Lee Jong Suk'un temsilcileri 19'unda Star News'e şunları söyledi "Lee Jong Suk'un Running Man Avustralya özel bölümüne dahil olacağı kesinleşti fakat kendisine 18 şubatta domuz gribi teşhisi kondu. Bu yüzden tedaviye odaklanması gerekiyor. Lee Jong Suk'un gidiş tarihinden önceki sağlık durumunu gözlemlemeliyiz."

Kim Woo Bin'in ajans temsilcisi MyDaily'ye "Kim Woo Bin'in Running Man Avustralya bölümünde görüneceği kesinleşti. 22'sinde yola çıkacak" şeklinde konuştu.


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Middle_Earth

16 Şubat 2014 Pazar

Kim Woo Bin M!Countdown Sunucusu Olarak Son Bölümünü Çekti


M!Countdown'ın 13 Şubat bölümü Kim Woo Bin'in son bölümüydü. 

Oyuncu geçen senenin ağustos ayında müzik programının sunucusu olarak anılmıştı. Son bölümünde programdaki sunuculuğunun bitmesiyle ilgili duygularını paylaştı. "Kalbim patlayacakmış gibi hissediyorum. Gergin başlamıştım ama bugün daha da gerginim. M!Countdown izleyicilerine, set ekibine ve şarkıcılara çok teşekkür ederim. İzleyicilere ve hayranlara teşekkürler, sizi seviyorum."

Oyuncu şöyle devam etti, "Moral bozucu ama bu, benim M!Countdown için yaptığım son kapanış. Hoşçakalın."

Kim Woo Bin şimdi Hong Kong, Tayvan, Çin ve Tayland'daki fan buluşmalarıyla birlikte sıradaki filmi The Technicians ile meşgul olacak.


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: allkpop
Çeviri: Middle_Earth

14 Şubat 2014 Cuma

Kim Woo Bin'in Uluslararası Turu 16 Şubatta Hong Kong ile Başlıyor


Popüler dizi The Heirs'ten oyuncu Kim Woo Bin fanları Wooribin'lerle tanışacak. Oyuncunun ajansı SidusHQ'ya göre Kim Woo Bin hayran buluşma turuna 16 Şubat 2014'te Hong Kong ile başlayacak ve Tayvan, Şangay Tayland gibi şehir ve ülkeler de tura dahil olacak. Bundan önce geçen ay, Kim Woo Bin Seul'de fan buluşması turuna başlamıştı. Oyuncu bu ay, uluslararası hayranlarıyla buluşup onlarla zaman geçirecek. Kim Woo Bin'in ajansı SidusHQ'den biri şöyle konuştu, "School 2013 dizisinden beri, Asya ülkeleri arasında uluslararası bir fan buluşması yapması Kim Woo Bin'den bir çok kez istenmişti. The Heirs dizisinin ve Friend 2 filminin neyse ki geçtiğimiz yıl başarılı olmasıyla, Kim Woo Bin fanlarının cesaretlendirmelerine karşılık vermek için Asya ülkelerinde uluslararası hayran buluşmasını düzenlemeye karar verdi."

Bu arada, oyuncu Kim Woo Bin geçenlerde yeni filmi The Technicians'daki rolünü doğruladı. Film, Oyuncu Kwon Sang Woo'nun rol aldığı popüler 2004 yapımı 'Once Upon a Time in High School'u da yönetmiş olan Kim Heung Sun tarafından yönetilecek.


**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Kaynak: kdramastars
Çeviri: Middle_Earth

5 Şubat 2014 Çarşamba

Friend 2 Fragman (Türkçe Altyazılı)

Kim Woo Bin'in de kadroda olduğu Friend 2, 2001 yapımı Friend (Chingu) filminin devam filmi olarak çekildi ve çok ses getirdi.. İşte Kim Woo Bin'in Choi Sung Hoon rolüyle pek çoklarının ilgisini çektiği filmin türkçe altyazılı fragmanı ^^ Çeviri bize aittir.




4 Şubat 2014 Salı

Dedektif Ji Seung Hyun, The Technicians Filminde Kim Woo Bin’in Peşinde Olacak

Ji Seung Hyun, The Technicians filminde Kim Woo Bin ile beraber kadroda olacak.

Oyuncunun ajansı 29 Ocakta yaptığı basın açıklamasında şöyle belirtti “Ji Seung Hyun, The Technicians filminin kadrosuna katıldı. Filmin yapımcı şirketi Trinity Entertainment, Friend 2’dan sonra Ji Seung Hyun ile tekrar çalışmak istediğini ifade etti.

The Technicians, liman bölgesi civarındaki suç uzmanlarını konu alıyor. Film, The Traffickers ile Blue Dragon Film Ödülleri’nde Yeni Yönetmen Ödülü’nü kazanan Kim Hong Sun’ın ikinci projesi olacak.   



Ji Seung Hyun filmde, suç uzmanlarını ve onların müşterilerini yakalamaya çalışan dedektif rolünde. Böylece Seung Hyun Friend 2’da Joo Jin Mo’nun sağ kolunu canlandırdıktan sonra yine Kim Woo Bin’in yanında yer almış olacak.

Kim Woo Bin, Lee Hyun Woo, Go Chang Seok, Kim Young Chul, Shin Goo ve daha da fazlasının rol alacağı The Technicians filmi bu yılın ikinci yarısında gala için hazır olacak.

**Sitemizden yazı çıkarmayınız ve alıntı yapmayınız.

Çeviri: Middle_Earth